Letní tábor pro teenagery

Letní tážitkový tábor

Letní tábor  plný akce a zábavy.
Letní tábor plný akce a zábavy.

Opravdu akční  letní tábor

Letní tábory na Ranči v údolí mají vždy nabitý program plný zábavy a to od rána až do večerky. Dopoledne mají děti blok tří programů na který se postupně všechny prostřídají. Jedním z těchto aktivit je vždy jízda na koni a to buď na jízdárně nebo venku po lesních cestách. Odpoledne si poměříme síly v rámci celého tábora v etapové hře podle tématu každého turnusu. Při dobrém počasí také využíváme bazén i řeku. Svezení na paddleboardech patří k oblíbeným aktivitám v parném dni. Po večeři je vždy večerní zajímavý večerní program ( diskotéky, talentová show, herní večer nebo večerní hra). To ale není zdaleka vše. Během tábora na děti čeká např. offroadový den, střelecký i paintballová bitva:)

Veškerý program je v ceně, nic nedoplácíte. Během tábora si všechny děti budou mít možnost vyzkoušet všechny nabízené aktivity.

Naše zážitkové letní tábory připravujeme tak, aby si děti užily atraktivní program, ale také se něčemu přiučily. Při plánování her a aktivit využíváme metod zážitkové pedagogiky, tedy učení se prožitkem. Děti tak kromě zábavy získají i nové dovednosti, posílí si sebedůvěru, férové chování a samostatnost.

Tábor je určen pro děti od 6 do 16 let. Táborníci jsou do oddílů rozděleny podle věku a tak si lépe užijí zábavu odpovídající jejich věku a zálibám a schopnostem.

Chcete vědět víc?

Ubytování, stravování, doprava, doporučený seznam věcí, možnosti platby a další informace k organizaci našich letních táborů najdete v Důležitých informacích.

Program na letní tábor 2024

Na programu léta 2025 již pilně pracujeme a brzy ho zveřejníme

Hlavní vedoucí Kukačka ( Lenka T.)

Ahoj, na Ranč jsem poprvé přijela v roce 2005 jako vedoucí, rovnou jsem si zkusila i roli hlavní vedoucí a od té doby jsem se stala letním inventářem. Mám tedy se svými týmy za 19 let za sebou více jak 26 povedených turnusů. Na výběru vedoucích si dávám vždy záležet a jsem moc ráda, že máme vždy několikaleté stálice. Většinou jde o bývalé žáky nebo lidi,kteří na našich turnusech ,,vyrostli". Z řady z nich se stali moji celoživotní přátelé. V civilu jsem učitelkou na 2.stupni základní školy a moje práce je mým velkým koníčkem. Stejně tak zvelebování domečku, kde v jedné malé středočeské vesnici bydlím se svým manželem a synem. Když zbyde čas, vyrážíme do lesa a na výlety. Zajímám se o psychologii a historii. V současné době jsem se navíc pustila do studia speciální pedagogiky na vysoké škole. Jsem pořád v jednom kole. Proto se velmi těším na úžasných 14 dní, které spolu strávíme uprostřed lesů na Ranči v údolí. A že to zase bude fenomenální, to je už předem jasné.

Medailonky další vedoucích i aktuální informace z příprav 4.běhu najdete na Facebookové skupině

Rezervujte si místo na 4.běhu 2025

Nezávazná předběžná rezervace